Home   Piet's weer   WK 2010   Maps   Gmail YouTube   Klantinteractie Netwerk

 

Oranjele - Oranje zoeken met de Google zoekmachine voor Oranjefans! 

Oranjele is actieve sportieve support voor Nederland. Grote sympathie gaat uit naar mensen die individueel of in teamverband Nederland vertegenwoordigen. Dat kan een sporter, sportclub of een (voetbal)team zijn!
Bedrijven en particulieren kiezen Oranjele als startpagina om het teamverband en de mindset te versterken. De Google zoekmachine heeft Oranjele mogelijk gemaakt. Hartelijk dank aan Google Inc.!

De Google zoekmachine van Google Inc.
Zoek jij wel eens met Google? Wij altijd! De Google zoekmachine functioneert perfect en is de grootste en beste ter wereld! Als oranje de beste is, wil je ook zoeken in oranje, nietwaar? Baye Adviesbureau maakte Oranjele - Oranje zoeken met de Google "Aangepast zoeken" zoekmachine voor Oranjefans!

Weergave zoekresultaten
De Google zoekmachine geeft de gewenste zoekresultaten ongefilterd door op Oranjele. De zoekresultaten worden op geen enkele wijze beïnvloed. Vertrouwde zoekresultaten in Oranje met een vleugje rood wit blauw! 

Instellen als startpagina (homepage)
Kies Oranjele als startpagina! Er zijn 2 manieren:
1. Kijk naar de menubalk bovenin. Klik op “Extra”. Klik op “Internetopties”.
Klik op tabblad “Algemeen”.
2. Kijk naar de menubalk bovenin. Staat hier een huisje? Klik op het huisje en stel www.Oranjele.nl in als startpagina.
Gelukt? Mooi! Indien niet gelukt klik hier voor meer informatie.

 

Voorwaarden
De voorwaarden van Google Inc. zijn onverminderd van toepassing op het gebruik van Oranjele. Om de juiste zoekresultaten te genereren worden er kleine bestanden op de server opgeslagen zoals cookies. Uw gegevens worden met de grootste zorg behandeld. Mocht er ondanks de voorzorgmaatregelen iets mis gaan dan is Oranjele noch Baye Adviesbureau hiervoor verantwoordelijk.
Deze website bestaat uit informatie en commerciële uitingen.

De maker: Baye Adviesbureau
Baye Adviesbureau ondersteunt organisaties met o.a. klantinteractie, accountmanagement, sociale media en (marketing) concepten en communicatie.  

Organisaties die willen groeien kiezen voor Baye. Het motto van Baye is “Meer met elkaar doen.” Denk bijvoorbeeld aan ontwikkeling van business-to-business én business-to-consumer concepten. Baye is o.a. behulpzaam bij zoekmachine-concepten zoals Oranjele, opmaak en databeheer van .tel websites en het verbeteren van online en offline netwerken en acquisitie bij bedrijven. Baye Adviesbureau is tevens beheerder van het "Klantinteractie Netwerk" op Linked In. Klik hier voor meer informatie www.klantinteractienetwerk.nl.

De maker: Baye Adviesbureau – Non-profit
Er is speciale kennis is huis voor klantinteractie vanuit de semioverheid. Organisaties ondersteunen met het optimaal inspelen op marktwerking bijvoorbeeld in de branches zorg en onderwijs. De focus van dienstverlening ligt altijd op de interactie met de klant.

De maker: Baye Adviesbureau – Ambitie
Wij hopen met de frisse Nederlandse kleuren rood, wit, blauw én oranje iedere gebruiker met een glimlach zijn vertrouwde zoekresultaten te bieden!

Veel plezier en goeie wedstrijd, 

Baye Loerts
Baye Adviesbureau

Leeuwarden, 5 Mei 2010

* Google is een handelsmerk van Google Inc.  De privacy voorwaarden van Google Inc. vindt u hier.